Erfaren Webbutvecklare sökes till Meridium i Kalmar

Just nu söker vi webbutvecklare till Meridiums kontor i Kalmar. Vi söker dig som vill tillhöra ett härligt gäng i en miljö där ständiga förbättringar ingår i vardagen och där värderingar och företagskultur är grunden till all framgång!

Vi söker en passionerad utvecklare, med erfarenhet av webbutveckling inom frontend och backend. Självklart brinner du för din yrkesroll och är hungrig efter mer kunskap och pröva nya tekniker och arbetsmetoder.

Du kommer att ha en viktig roll i ett av våra självorganiserande team, där du samarbetar med andra kompetenser som formgivare, interaktionsdesigners, webbstrateger, testare och projektledare. Hos oss arbetar du uteslutande ”in-house”, men i nära samarbete med våra kunder.

Du kommer att ha möjlighet att åka på seminarier och konferenser för att alltid ligga långt framme vad gäller ny teknik och andra trender, exempelvis Nordic.js, ØreDev, From Business to Buttons eller Episerver Ascend.

  • Du har flera års erfarenhet av webbutveckling, brinner för digitala lösningar och agila metoder.
  • Du vill ingå i ett självorganiserande team med passion för innovation och smarta lösningar.
  • Du trivs i en miljö där ständiga förbättringar naturligt ingår i vardagen och där alla uppmuntras att delta i företagets utveckling.
  • Du vill lära dig nytt och gillar att dela med dig och har en ödmjuk attityd i din yrkesroll.
  • Du gillar utmaningar och vågar misslyckas i din strävan att ständigt hitta mer effektiva lösningar till bättre kvalitét.
  • Du vill vara en del av ett grymt gäng på en arbetsplats där trivsel värderas skyhögt och där kulturen är A&O.

Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan till oss!

Om Meridium

Vi jobbar med flera stora kunder som till exempel Rädda Barnen och Tekniska verken. Med våra kunders syften i åtanke är det viktigaste för oss att skapa värde och inte bara leverera en lösning.  

Meridium kan erbjuda dig en arbetsplats som värnar om personalens välmående och en kreativ miljö med kollegor som brinner för sitt arbete. Vi tror att medarbetare som trivs på sin arbetsplats och som kan påverka sin egen och företagets utveckling har bättre förutsättningar att göra ett bra jobb.

Meridium är ett företag som uppmuntrar sina medarbetare till att vara aktiva med en bra friskvårdspolicy.

Läs mer om hur det är att jobba på Meridium.

Det här låter som något för mig

Skriv några rader om dig själv och varför du är nyfiken på just Meridium. Bifoga gärna kod eller länkar till webbsidor du är stolt över ihop med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Meridium AB med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökning via e-post av säkerhetsskäl.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan!