Webbutvecklare

Just nu söker vi webbutvecklare till Meridiums kontor vid Stureplan i Stockholm. Vi söker dig som vill tillhöra ett härligt gäng i en miljö där ständiga förbättringar ingår i vardagen och där värderingar och företagskultur är grunden till all framgång!

Vi förutsätter att du är en passionerad utvecklare, med erfarenhet av webbutveckling inom frontend eller backend. Självklart brinner du för din yrkesroll och är hungrig efter mer kunskap. Har du erfarenhet av att jobba som agil coach, så är det extra meriterande.

Att dina värderingar och inställning ligger i linje med vår är väldigt viktigt för oss eftersom detta är grunden till vår framgång. Vi anställer dig för din personlighet och ditt engagemang och hjälper dig att bli en stjärna!

Du kommer att ha en viktig roll i ett av våra självorganiserande team, där du samarbetar med andra kompetenser som formgivare, interaktionsdesigners, webbstrateger, testare och projektledare. Hos oss arbetar du uteslutande ”in-house”, men i nära samarbete med våra kunder.

Hos oss blir du anställd av våra medarbetare och du kommer väldigt snart att förstå varför vi sökte just dig och varför vi ständigt pratar om kultur och värderingar! Vi tror att medarbetare som trivs på sin arbetsplats och som kan påverka sin egen och företagets utveckling har bättre förutsättningar att göra ett bra jobb. 

Känner du igen dig?

Stämmer påståendena nedan in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan till oss!

  • Du har flera års erfarenhet av webbutveckling, brinner för digitala lösningar och agila metoder.
  • Du vill ingå i ett självorganiserande team med passion för innovation och smarta lösningar.
  • Du trivs i en miljö där ständiga förbättringar naturligt ingår i vardagen och där alla uppmuntras att delta i företagets utveckling. 
  • Du gillar att dela med dig och har en ödmjuk attityd i din yrkesroll
  • Du vill ständigt lära dig nytt. Du vill delta på seminarier och konferenser för att alltid ligga långt framme vad gäller ny teknik och andra trender, exempelvis Nordic.js, ØreDev, From Business to Buttons eller Episerver Ascend i Vegas.
  • Du kan identifiera dig med ett företag som satsar mycket på friskvård på dina egna villkor. 
  • Du gillar utmaningar och vågar misslyckas i din strävan att ständigt hitta mer effektiva lösningar till bättre kvalitét.
  • Du vill vara en del av ett grymt gäng på en arbetsplats där trivsel värderas skyhögt och där kulturen är A&O.

Så är det att jobba på Meridium

Här kan du ta reda på mer om vad du kan förvänta dig som en av oss och vad vi kan erbjuda dig.

Placering

Meridiums kontor på Humlegårdsgatan 20 vid Stureplan.

Det här låter som något för mig

Det där med cv är inte så viktigt för oss! Vi går mer på personliga möten och magkänsla. Skicka oss gärna några rader om dig själv och varför du är nyfiken på just Meridium.

Du når oss enkelt via hej@meridium.se. 

Du kan också ringa Paula på 0708-801001