Interaktionsdesigner till Kalmar

Nu behöver vi förstärka våra team i Kalmar med en interaktionsdesigner med erfarenhet av gränssnittsutveckling. Du kommer att vara en mycket viktig pusselbit i vår strävan att skapa de mest uppskattade digitala lösningarna för våra kunder och deras användare.

Vi söker dig som har ett stort intresse för användares behov och har erfarenhet av att arbeta med interaktionsdesign utifrån användarstudier. Du är van att driva kreativa workshops tillsammans med kunder och grym på att ta fram koncept och visualisera dem med hjälp av wireframes.

Du är engagerad och driven i din yrkesroll och kan leda våra kunder framåt genom att föreslå unika och kreativa lösningar utifrån kundens mål. Passion kombinerat med prestigelöshet och lyhördhet är egenskaper vi värdesätter högt. Du kommer ha ett nära samarbete med designers, strateger, utvecklare, testare, projektledare och framför allt våra kunder.

Vi jobbar med agila arbetsmetoder i självorganiserande team med flera kända varumärken som till exempel Rädda Barnen, Diakonia och Handelsanställdas förbund. Med våra kunders syften i åtanke är det viktigaste för oss att skapa värde och inte bara leverera en lösning.  

Meridium kan erbjuda dig en arbetsplats som värnar om personalens trivsel och en kreativ miljö med kollegor som brinner för sitt arbete. Du kommer att arbeta med ett härligt gäng som vet hur man har kul tillsammans både till vardags och på gemensamma aktiviteter som bonusresor m.m. Läs mer om hur det är att jobba på Meridium.

Ansök nu

Du skickar din ansökan till Linda Petersson på Telin Rekrytering, linda@telinrekrytering.se. För mer information kan du även kontakta Linda på 0703-77 45 74.

För mer specifika frågor om tjänsten kan du även kontakta en av våra interaktionsdesigners på vårt Stockholmskontor, Cecilia Lagerquist, på telnr. 076-780 66 44, eller vår Art Director i Kalmar, Mikael Johansson, på telefonnummer 0480-77 05 18.

Vi ses!