Välkommen Eric - ny webbutvecklare på Meridium!

Eric Holm är vårt nya stjärnskott som kompletterar vårt team i Stockholm med sin spetskompetens inom webbutveckling. Han kommer senast från konsultbolaget Releye och webbyrån Sphinxly, där han har varit teknisk ansvarig. Varmt välkommen Eric!

Varför valde du att börja arbeta på Meridium?

Jag åt lunch med en tidigare kollega, Daniel Gunnarsson, som just hade börjat på Meridium. Han berättade att han trivdes direkt. Det lät som ett toppenställe! Jag ville börja jobba mer med webben och Daniel tipsade om en ledig tjänst hos Meridium som jag sökte. Jag litade på hans ord och kan med facit i hand säga att jag verkligen gjorde rätt val!

Vad lockade mest?

Att jag har möjlighet att påverka min arbetsplats och att få min röst hörd, oavsett sammanhang. Meridium lägger stor vikt på kompetensutveckling, vilket jag tycker är otroligt viktigt då jag aldrig vill att min utveckling ska stagnera. Meridium vill att alla medarbetare ska trivas och det märks verkligen.

Hur har din första tid på Meridium varit?

Det har varit kanon, jag har känt mig så välkommen! Allt känns naturligt och jag känner redan att jag är en del av Meridium. Det är såklart mycket att lära sig på ett nytt jobb, men jag känner att mitt genuina intresse för teknik och webb gör att det bara känns kul. Det är uppfriskande att komma till ett företag utan hierarki och som dessutom vågar utmana normer för hur ett företag ska se ut och fungera.

Berätta mer om dig själv.

Jag är en glad person som gillar att umgås med vänner och flickvän. Tränar gärna styrka några gånger i veckan. Jag har tidigare varit professionell gamer så datorspel ligger mig varmt om hjärtat, även om jag inte lägger ned lika mycket tid på det idag. Under vinterhalvåret åker jag gärna snowboard och på sommaren gärna inlines. Utöver det blir jag emellanåt törstig och den släcker jag inte ogärna med en öl.

Vad ser du fram emot på din fortsatta resa på Meridium?

Det ska bli jättekul att gräva djupare i frontend-träsket och jag ser verkligen fram emot att bli en fullfjädrad Episerver-utvecklare. Jag tycker också det är spännande att hjälpa våra kunder att hitta lösningar som satisfierar deras behov och önskemål. Utöver det ska det bli kul att lära känna alla ännu bättre och hitta på roliga saker tillsammans! 

Paula Penttinen

Vill du också bli en del av vårt team?