Nu är jag här!

Vi kickstartar hösten med att introducera en ny kollega hos oss på Meridium! Jag, Emma Dahlgren, kommer under kommande år arbeta som marknadskommunikatör på Meridium och tänkte därför ta tillfället i akt att presentera mig själv närmre.

Vad jag kommer göra på Meridium

Som marknadskommunikatör arbetar jag, precis som det låter, med marknadsföring och kommunikation. Jag producerar olika typer av innehåll till våra sociala- och digitala kanaler. Om du tar del av innehållet på vår hemsida, eller deltar på något av våra kundevenemang eller mässor kommer jag många gånger ha haft ett finger med i spelet!

Varför Meridium?

Valet att söka tjänsten som marknadskommunikatör hos Meridium var enkelt. Dels på grund av tjänsten i sig - jag brinner för marknadsföring och ser det som en spännande utmaning att i det digitala landskapet arbeta för att Meridium som varumärke ska synas i rätt kanaler vid rätt tillfälle. En stor faktor var även den företagskultur Meridium förespråkar. Jag värdesätter en kreativ miljö med högt i tak, där företaget värnar om trivsel kollegor emellan.

Vem jag är

Jag är i grund ekonom med inriktning mot marknadsföring. Nu senast har jag arbetat marknadsinriktat med projektledning av mässor och kundupplevelser. Den gemensamma nämnaren i alla mina tidigare erfarenheter är helt klart kommunikation. Jag värdesätter rak och tydlig kommunikation, både internt och externt. Som person är jag stukturerad och noggrann. Jag är nyfiken och stimuleras i en miljö som utmanar och uppmuntrar till utveckling – jag vill aldrig bli fullärd!

Framtiden på Meridium – vad jag ser fram emot

Jag ser fram emot att fördjupa mina kunskaper och utvecklas. Det ska bli spännande att få arbeta med Meridiums position på den digitiala marknaden, och självklart att få producera innehåll! Jag ser även fram emot att på nära håll få vara en del av det innovativa och kreativa tänkesätt som präglar Meridium rent organisatoriskt, både sett till struktur och arbetssätt.

Har du några frågor eller funderingar gällande vår marknadskommunikation? Tveka inte att kontakta mig!