Meridium är ny digital partner till Prevent

Meridium har tecknat ramavtal med arbetsmiljöorganisationen Prevent som organisationens nya digitala partner. Samarbetet omfattar förvaltning och vidareutveckling av befintliga digitala lösningar samt framtagande av nya lösningar. Prevent sökte en partner de kan känna stort förtroende för vad gäller strategi, utveckling och leverans.

Bakgrunden till samarbetet är Prevents behov av en modern webbnärvaro som motsvarar användarnas behov och förväntningar. Organisationens digitala närvaro ska stödja att prevent.se är ett kunskapsnav inom arbetsmiljöområdet.

Samarbetet genomförs i tätt samarbete med en engagerad kund. Meridium kommer till viss del inom samarbetets ramar också stödja Prevent i ett agilt arbetssätt.

Närmast förestående projekt är övertagandet av Prevents befintliga webblösningar. Därefter kommer bland annat projekt för implementation av E-handelslösning samt hantering och underhåll av organisationens digitala checklistor att påbörjas.

"Meridium har visat stor förståelse för Prevents uppdrag att förmedla kunskap om hur man genom ett hälsofrämjande arbetsmiljöarbete kan skapa framgångsrika företag med välmående och trygg personal. Det är också glädjande att Meridium så tydligt värnar vikten av att involvera användarna i hela processen", säger Fredrica Sjöström, kommunikationschef på Prevent.

Från Meridium leds projektet av Malin Göthberg. Inom ramen för samarbetet levererar Meridium kompetenser inom bland annat webbstrategi, arkitektur, koncept/design, utveckling, test och utbildning. Meridiums samarbetspartner Avensia står för expertis inom E-handel.

"Vi är såklart väldigt glada och stolta att få förtroende som Prevents digitala partner. Det är ett kvitto på vår starka kompetens inom Episerver och ett bevis på att vi står oss bra i tuff konkurrens. Det ska bli otroligt kul att påbörja samarbetet med en mindre organisation med höga ambitioner och som satsar stort inom digital närvaro", kommenterar Fredrik Därth, kundansvarig på Meridium.

För mer information, kontakta:

Fredrik Därth, Kundansvarig, Meridium
E-post: fredrik@meridium.se 
Telefon: 0480-42 60 88

Fredrica Sjöström
E-post: fredrica.sjostrom@prevent.se
Telefon: 072 858 12 48

Om Prevent

Prevent vill inspirera och stödja arbetsplatsernas arbetsmiljöarbete. Det gör man genom att informera om arbetsmiljöfrågor, utbilda och genomföra seminarier runt om i landet och ta fram enkla och användbara produkter och metoder. Prevent är en ideell organisation som ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK, det vill säga fack och arbetsgivare tillsammans.