Lansering av nya webbplatser och en sop-app

Meridium presenterar nu sin första app-lansering och ytterligare några av projekten som har gått live den senaste tiden.

Vad är då en sop-app? Jo, vår kund Tekniska verken i Linköping såg behovet av en app för att deras kunder skulle kunna hålla reda på vilken dag det är soptömning. Med appen får man en notis i telefonen dagen innan tömning, oavsett om det gäller tunnan för ditt hushållsavfall, din trädgårdstunna eller sommartömning. Du har även möjlighet att se statistik över hur mycket sopor som hushållet gör av med, göra beställningar, felanmälningar samt hitta närmaste återvinningscentral. En mycket uppskattad hjälp i en stressig vardag.

Combitech

Ytterligare en webbplats som lanserats och fått en modernare design är combitech.se. Vårt uppdrag har omfattat utveckling, design och hjälp vid strategiska vägval. I projektet har vi samarbetat med Svarteld (bilder) och Brand Mission (texter). Resultatet är en kommunikativ och responsiv webbplats med fokus på försäljning och rekrytering. Nu fortsätter arbetet, då en engelsk webb ska lanseras.

Se webbplatsen

IF Metall

Inför IF Metalls kongress i maj 2017 har Meridium utvecklat fackförbundets kongresswebb. På webbplatsen har besökare bland annat möjlighet att ladda ner material inför kongressen, anmäla sig som åhörare, journalist eller utställare samt ta del av nödvändig information inför kongressen. Webbplatsen är byggd med CMS-verktyget Umbraco.

Se webbplatsen