"Jag har stor förståelse för kundens behov"

Teamet i Stockholm växer. Välkommen Emma, ny kundansvarig! Vi gillar hennes motto, att en nöjd kund är nyckeln till långsiktiga relationer. Såklart hon ska jobba hos oss!

Varför sökte du jobbet?

Jag blev tipsad av min kompis Cecilia Lagerquist som jobbar som interaktionsdesigner på Meridium, om att det fanns en ledig tjänst som kundansvarig i Stockholm. Det passade perfekt eftersom jag avslutat min utbildning Key Account Manager på Företagsekonomiska institutet och var på jakt efter ett nytt jobb.  

Vad lockade med Meridium?

Det lät som ett toppenställe! Ett nytänkande företag, långt bort från det klassiska hierarkiska strukturen. Jag vill kunna påverka beslut så jag trivs när beslutsprocesserna är korta - det blir bättre både för kollegor och kunder att man kan vara flexibel och faktiskt våga fatta beslut. Jag tycker mycket om att träna, så tänket kring personalens välmående med ett generöst friskvårdsbidrag och träning på arbetstid är ett stort plus. Jag har tidigare tränat kickboxning men som nybliven mamma blir det mer lekparker och snabba styrketräningspass. 

Varför vill du jobba som kundansvarig?

Jag gillar att jobba med människor och olika verksamheter! Jag har tidigare jobbat som webb- och sociala medieransvarig. Jag har stor förståelse för kundens behov och kan snabbt sätta mig in i kundens perspektiv. Nu har jag bara jobbat i två veckor, men redan är kalendern full med roliga kundmöten, kompetensutveckling och inspirerande presentationer. Här på Meridium har jag ett härligt gäng kollegor som jag ser fram emot att lära känna mer och jobba tillsammans med. Vår organisation är platt, det finns alltså inga chefer. Vilket gör att vi som medarbetare får större påverkan på stora och små beslut. Tillsammans kan vi skapa en bättre medarbetarstyrd organisation, ett spännande arbete jag ser fram emot. 

Berätta mer om dig själv?

Jag umgås gärna med min nya lilla familj, jag har en ettårig dotter hemma så det är full fart. Det blir även många promenader med vår labrador och jag försöker komma ut till vårt landställe i Stockholms skärgård så ofta det går.

Emma Westerberg

Behöver du förbättra ditt företags digitala engagemang? Hör av dig så skräddarsyr vi en lösning!

  1. Alla
  2. Kod
  3. Strategi/UX
  4. Friskvård
  5. Företagskultur
  6. I fokus
  7. Appar
  8. Trendspaning

Fler blogginlägg

När du är i din egen lilla värld Kommer du på dig själv med att inte lyssna på vad den du pratar med säger? Förmågan att verkligen kunna lyssna är svårare än du tror och kan få dig att uppskatta nuet på ett befriande sätt.