Vi tar dig närmare dina användare

Alla företag och organisationer måste förhålla sig till digitaliseringen, dess möjligheter och utmaningar. Därför skapar vi förutsättningar för medvetna val som gör att ni kommer närmare era användare och kan skapa tjänster med fokus på nytta där effekten uppstår i mötet mellan användaren och den digitala tjänsten.

Mötesplatsen för digitalt engagemang

Nu är anmälan öppen till årets Meridiumdag! Välkommen till en heldag fullspäckad med inspiration, erfarenhetsutbyte och praktiska tips kring hur vi gör det mesta och bästa av de digitala möjligheter. 

Meridium
Academy

Vår inspirationskälla som bygger digital mognad och bjuder på kunskap kring hur man kan förhålla sig till sina digitala kanaler på ett sätt som skapar värde för den egna organisationen. När vi får lust delar vi också med oss av våra tankar kring moderna organisationer med fokus på företagskultur och ledarskap.

Så undviker ni ett kostsamt informationskaos Utan en väl fungerande kommunikationsplattform i organisationen hittar medarbetarna andra sätt att kommunicera. Det skapar skugg-it, en parallell it-miljö som företaget inte har någon kontroll över. Vi ger dig värdefulla insikter din organisation inte får missa när ni väljer nytt intranät när målet är att skapa bra kommunikation som stöttas och används av hela organisationen.