Har du också en Guldkollega?

Alla har vi kollegor som gör det där lilla extra på arbetsplatsen för att vi ska trivas. Vi tycker att de här personerna borde uppmärksammas mer, för hur vore det att gå till jobbet utan dem? Nu har du chansen att nominera din kollega till priset Årets Guldkollega som presenteras på Guldfesten i Kalmar den 3 mars. Sista dag att nominera är den 8 februari.

Så väljer du rätt digital partner

I den här guiden ger vi dig sju tips som hjälper dig att ställa rätt frågor när du utvärderar leverantörer.

Meridium
Academy

Vår inspirationskälla som bygger digital mognad och bjuder på kunskap kring hur man kan förhålla sig till sina digitala kanaler på ett sätt som skapar värde för den egna organisationen. När vi får lust delar vi också med oss av våra tankar kring moderna organisationer med fokus på företagskultur och ledarskap.

Dags att hylla en kollega! Hur glad blir man inte av en klapp på axeln, eller några fina, berömmande ord längst ner i mailet? Det krävs så lite men gör så mycket för att man ska trivas på en arbetsplats. En viktig bit är att visa sin uppskattning för varandra, något vi tror att alla kan bli bättre på. Vi behöver alltså fira – ännu mer!